fbpx

VrouwZijn Massage

Leer de wijsheid van je lichaam weer kennen.
Vaak zijn we het contact met ons lichaam verloren en voelen niet meer wat het ons te vertellen heft.
Daarnaast gunnen we het onszelf vaak niet om eens “priori-tijd” voor jezelf nemen.
Gun jezelf een massage speciaal voor jou als vrouw, met een op maat gemaakte heerlijk geurende olie.
Een fijne ontspannende massage, waarbij je kunt ervaren dat je lichaam goed is zoals het is en dat je ervan mag genieten.
Je komt weer in contact met je lichaam, voelt wat het te vertellen heeft en leert je lijf weer beter te kennen.

Wanneer een VrouwZijn massage?

De VrouwZijn massage is voor jou als je:

 •  bewuster en met meer aandacht wilt leven
 • stress ervaart en daar wat aan wilt veranderen
 • wilt leren hoe je je lichaam kunt accepteren en omarmen
 • meer contact wilt maken met je lichaam
 • behoefte hebt aan ontspanning, maar ook meer inzicht in je leven wilt krijgen
 • met meer diepgang wilt genieten van een massage
 • een steuntje in de rug kunt gebruiken
 • preventief goed voor jezelf wilt zorgen
 • liefdevol aangeraakt wilt worden
Meer over VrouwZijn massage

Het is natuurlijk altijd fijn om een massage te mogen ontvangen en je hoeft ook niet specifiek ergens last van te hebben. Toch wacht je vaak totdat je klachten hebt en dan pas ga je er iets aan doen.

Een VrouwZijn massage is meer dan alleen maar een massage. Het gaat om een totaalplaatje van meer bewustwording, meer aandacht voor jezelf en daarnaast heerlijk genieten van een liefdevolle, verbindende, ontspannen massage. 

We starten met een gesprekje waarin we kijken welke klachten je hebt, lichamelijk en mentaal en waardoor deze ontstaan. Wat zijn je valkuilen en waar heb je behoefte aan. Indien van toepassing, wat zou je willen veranderen in je leven.

Dan krijg jij een ontspannend voetenbad en  maak ik met essentiële oliën een ondersteunende olie voor je. Met deze olie ga ik je masseren en je krijgt er ook een flesje van mee om thuis te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je bewust met je lichaam en het proces bezig blijft waardoor het langer doorwerkt.

In principe wordt deze massage geheel ontbloot gegeven, zodat ik je een hele mooie, liefdevolle, ontspannende, verbindende massage kan geven.

Vind je dat eerst nog lastig dan kan het ook met slip aan en/of afgedekt, maar wordt de verbindende factor wel wat minder. Ik verwacht wel dat de intentie er is om stapje voor stapje en vanuit vertrouwen ernaartoe te werken om geheel ontkleed de massage te leren ontvangen.

 Door de massage word het zelfherstellend vermogen in werking gezet, je leert je lichaam beter kennen en te omarmen en je leert ook beter voelen wat je lichaam je te vertellen heeft.

Wat anderen zeggen

Maaike Gerritsen
Maaike GerritsenVioliste en stembevrijder
Lees verder
Tegenwoordig ontvang ik zachte massages van Erna. Met lekker veel heerlijk ruikende warme olie. De tafel waar ik op lig is ook lekker warm, het voelt heel koesterend.

Erna heeft fijne, veilige en warme handen. Ze neemt in de massage ook mijn borsten mee, ik lig helemaal bloot en word helemaal van top tot teen aangeraakt. Dat voelt heel natuurlijk, mijn lichaam wordt niet verdeeld in allerlei zones, maar juist als een geheel verbonden.

Het is heerlijk om zelf even helemaal niks te hoeven en liefdevol te worden aangeraakt. Mijn zenuwstelsel komt tot rust. Meestal zijn we stil, maar heel af en toe praten we even, alles is goed.

Wat mij betreft een aanrader dus, zo’n massage. Zelf zou ik wel iedere week willen, ik gun het mezelf nu iedere maand een keer.
Agnes Heethaar
Agnes Heethaar
Lees verder
De massage bij Erna was heerlijk. Eerst even flink in de olie gezet, met de op maat gemaakte olie met heerlijk ruikende essentiële oliën erin. .

Vervolgens werd met zachte handbewegingen het hele lichaam van een heerlijke massage voorzien.

Ik heb de massage bloot gedaan. Heerlijk dat ook borsten en billen er gewoon bij hoorden. Erna gaat hier heel naturel mee om. .

Na de massage ben ik 's avonds vroeg na bed gedaan. De massage had zijn werk gedaan. Er volgde een heerlijke lange nacht slapen. .

De olie was 's ochtends lekker in mijn huid getrokken. Deze rook lekker en voelde heerlijk zacht. Het was een weldaad voor mijn lichaam.
Vorige
Volgende
3137d99d-7342-428b-8fa0-b0b1b4537f8d

Ik ben Erna van Oostrom en ruim 10 jaar masseur en onderneemster.

Toen ik tijdens mijn baan in loondienst een nieuwe uitdaging zocht, ben ik de opleiding sportmasseur gaan doen en daarna nog blessurepreventie. Het starten van mijn bedrijf, het masseren en alles er omheen, zorgde ervoor dat ik belangstelling kreeg voor persoonlijke ontwikkeling. Daar heb ik dan ik verschillende opleidingen en cursussen voor gevolgd.

Na een aantal jaren kwam er een verschuiving op gang van puur sportmassage naar eerst de combinatie met ontspanningsmassage en nu masseer ik steeds intuïtiever. Lichaam en geest is één en jouw lichaam heeft je zoveel te vertellen.

Er is niet mis mee om bij een masseur op de tafel te ploffen van de massage te genieten en verder niets, maar voor mij voelt dat niet goed meer. Daarom geef ik in principe alleen nog maar de VrouwZijn massages. Ik houd van het totaalplaatje en om aan de slag te gaan met vrouwen die aan zichzelf willen werken, goed voor zichzelf willen zorgen en hun eigen verantwoordelijkheid hierin nemen.

Hoe zou het voor je zijn als je helemaal oké bent met je lichaam.

Een vrouwenlichaam maakt veel mee in het leven. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld: Operaties, zwangerschap, bevalling, borstkanker etc.

Hoe mooi is het dan als je gewoon kunt en mag genieten van je lichaam. Dat het gewoon goed is zoals het is.

Met alles wat er is, littekens, love handles, wratjes, moedervlekken en wat er allemaal verder nog zou kunnen zijn. Wat je misschien niet zo mooi vindt, maar wat er wel is en wat het verhaal van je lichaam verteld.

Hoe fijn is het als dat nu eens positieve aandacht krijgt. Dat je het niet wegstopt, maar dat het gezien mag worden.

Tijdens de VrouwZijn massage wordt je hele lichaam liefdevol aangeraakt. Je wordt gemasseerd met een speciaal voor jou, met essentiële oliën samengestelde warme olie. De olie is ondersteunend, maar ruikt ook nog eens heel lekker.

Na afloop krijg je een flesje van deze olie mee om thuis te gebruiken, zodat het nog langer door blijft werken.

VrouwZijn massage, alles op een rijtje:

 • Gesprek ca 15 minuten (eerste keer tussen de 15 en 30 minuten)
 • Voetenbad
 • Lichaamsolie op Maat, waarmee gemasseerd wordt
 • Massage van 60 of 90 minuten
 • 50 ml Lichaamsolie op Maat voor thuisgebruik
 • Verslagje van het gesprek (per mail)
 • Uitwerking van de gebruikte essentiële oliën (per mail)

Tarieven VrouwZijn massage

ca. 1,5 uur – inclusief 60 minuten massage – € 95,00

ca. 2 uur – inclusief 90 minuten massage – € 115,00

Essentieel leven


Vraag hier vrijblijvend een kennismakingsgeprek
aan voor de VrouwZijn massage